Over ons

Wie staat achter Woedstiel?

Mijn naam is Tom van den Berghe, zaakvoerder van Woedstiel. Ik heb in de eerste plaats steeds direct contact met u als klant zodat ik kan luisteren naar uw noden en wensen. Vervolgens sta ik ook zelf in voor de technische kant van de zaak. Dit gaat van het bedenken van nieuwe concepten (al dan niet op vraag van de klant) tot het verzamelen van de gepaste materialen en het bedienen van de machines om tot een mooie creatie te komen. Mijn vrouw Femke assisteert me bij de esthetische kant van de zaak, de papiermolen, reclame en communicatie. Onze twee kinderen, Lukas en Hanne zorgen daarnaast voor de nodige flow en energie binnen ons gezin!

Waarom Woedstiel?

Woedstiel is opgericht in 2020 vanuit het idee en de drang om in onze huidige geautomatiseerde wereld terug te keren naar authenticiteit en vakmanschap. We willen graag komen tot het afleveren van duurzame en unieke creaties die door geautomatiseerde processen niet kunnen geëvenaard worden. Een belangrijk aspect hierbij is uiteraard het persoonlijk contact met de klanten, waarbij hun mening en ideeën centraal staan. Wanneer na een gesprek en/of brainstormsessie de ontstane ideeën kunnen uitgewerkt worden tot een op maat gemaakte creatie, zijn niet alleen de klant tevreden maar ook ikzelf haal hier enorm veel voldoening uit.

Wat kan je verwachten?

Meubels indoor

Het gaat hierbij om op maat gemaakte meubels en accessoires die binnenshuis kunnen geplaatst worden, gaande van een dressing, trap(leuning), kast, handdoekrek, bed etc. Het gebruik van steigerbuizen staat hierbij vaak centraal (zoals je kan zien in onze fotogalerij). Voor de toepassingen met hout gebruiken we steeds kwalitatief materiaal, bestaande uit volle massieve planken die in verschillende houtsoorten (en dus ook prijsklassen) beschikbaar zijn.

Meubels outdoor

Woedstiel voorziet ook in het creëren van verschillende soorten tuintafels. Ook hier wordt gebruik gemaakt van steigerbuizen, zij het wel gegalvaniseerde buizen die niet roesten. Bijkomend kan elk onderstel gepoederlakt worden in bijna elk RAL-kleur naar keuze. In combinatie met massief hout wordt hier opnieuw gestreefd naar unieke, op maat gemaakte concepten.

Upcycle Lampen

Tot slot is het ook mogelijk om bij Woedstiel antieke stukken op de kop te tikken: duurzaamheid ten top! Antieke meubels en/of accessoires worden een nieuw leven ingeblazen zodat ze opnieuw passen in een hedendaags interieur. Een massieve eiken tafel(blad) kan bijvoorbeeld voorzien worden van een nieuw (steigerbuizen)onderstel. Ook het creëren van unieke decoratieve lampen maakt hier een onderdeel van uit. Neem zeker eens een kijkje in onze galerij ter visualisatie! Heeft u zelf nog een antiek stuk dat een opfrissing kan gebruiken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!